Terugblik KunstWerk live (carrièredag)

Afgelopen 4 juni 2021 organiseerde de carrièrecommissie de online talkshow KunstWerk live. We interviewden vier professionals uit de kunstwereld over hun carrière. Aan tafel zaten achtereenvolgend Femke Diercks, hoofd van de afdeling Toegepaste kunst en conservator van de collectie Europees keramiek en glas bij het Rijksmuseum, Mireille Cornelis, promovendus aan de Universiteit Utrecht en freelance onderzoeker, Noëlle Kemmerling, eigenaar van Kemme+co, een bedrijf dat kunst- en cultuuradvies geeft aan culturele instellingen, overheden en bedrijven en tenslotte drs. Sarah de Clerq, managing director en senior expert van negentiende en vroege twintigste-eeuwse Europese en Nederlandse kunst bij Sotheby’s Nederland.

Hieronder vind je een diavoorstelling met behind the scenes foto’s en een video die we speciaal voor de show maakten: