Kijk terug: KunstWerk live

Vrijdag 4 juni 2021 organiseerde de carrièrecommissie van Stichting Art de live talkshow KunstWerk live, waarin vier professionals uit het kunsthistorische werkveld werden geïnterviewd over hun loopbaan. Kijk hier de livestream van de carrièredag terug.

Aan tafel zaten achtereenvolgend Femke Diercks, hoofd van de afdeling Toegepaste kunst en conservator van de collectie Europees keramiek en glas bij het Rijksmuseum, Mireille Cornelis, promovendus aan de Universiteit Utrecht en freelance onderzoeker, Noëlle Kemmerling, eigenaar van Kemme+co, een bedrijf dat kunst- en cultuuradvies geeft aan culturele instellingen, overheden en bedrijven en tenslotte drs. Sarah de Clerq, managing director en senior expert van negentiende en vroege twintigste-eeuwse Europese en Nederlandse kunst bij Sotheby’s Nederland.

Gasten: Femke Diercks, Mireille Cornelis, Noëlle Kemmerling en drs. Sarah de Clerq

Presentatoren: Romée van Oostenbrugge, Roelant van der Steen, Luc Berendsen en Sabine Jamar

Regie: Luc Berendsen en Roelant van der Steen

Productie: Sabine Jamar, Romée van Oostenbrugge en Bas Cornelissen

Technical director: Bas Cornelissen

Camera: Bas Cornelissen en David Koniuszek

KunstWerk live is een productie van Kunstwerken.art in samenwerking met Zegmaar Niets Meer Fotografie en Video en werd medemogelijk gemaakt door Stichting Art, het Utrechts Universiteitsfonds en VIDIUS.